Open Venster Juni 2017

Hier dan de 2e nieuwsbrief van 2017,

De Collectie
In april speelden wij “De Collectie” van Harold Pinter. Veel enthousiaste reacties gekregen en een mooie recensie van Sheranie Rikkert in Haghespel. Ook heel fijn; onze regisseur Remco Lodeweges heeft zijn opleiding tot Regisseur Amateurtoneel met dit stuk succesvol afgesloten. Proficiat Remco!

Najaarsvoorstelling
Na een 1e lezing van het nieuwe stuk op 7 juni zijn we gestart met de repetities van “Een Zwarte Pool” van de auteur Karst Woudstra onder regie van Koos Schinkel. Rolverdeling: Loes Bleijenga, Patty de Braal, Alex ’t Lam, John Roos en Ronald Tellekamp. Ook Yvonne Prins onze gast-souffleur is weer van de partij. We hebben er zin in.

Met dank
Op het gebied van Subsidies zijn de toneelgroepen wederom gekort en dat komt natuurlijk niet meer als een verrassing. Daarom lieve mensen hier een welgemeend: Dank jullie wel! Zeker onze sponsors BEAM IT en Restaurant Pastis/La Magasin hartelijk dank.

Website
Helaas is onze website nog niet up to date. Dat spijt ons zeer. We brengen je op de hoogte als dit weer in orde is.

Leden/Donateurs/Sponsors
Oud lid Yvonne van Schendel is op 10 maart bevallen van een prachtige zoon Mylo. Van harte gefeliciteerd, Yvonne.
Wij zoeken nog steeds nieuwe leden, donateurs en sponsors. Weet je iemand die interesse heeft laat hem/haar contact opnemen met Toneelgroep Venstertoneelgroepvenster@ziggo.nl

En dan hier nog even de nodige info voor de agenda:
De Zwarte Pool” van Karst Woudstra op 16, 17 en 18 november 2017 aanvang 20:15 uur en 19 november 2017 aanvang 14:15 uur. Kaarten € 12,50, Ooievaarspas € 6,25 . Pinnen in het theater is niet mogelijk. Reserveren www.Hoenu.nl of toneelgroepvenster@ziggo.nl of bel/sms/WhatsApp 0657975785.
Locatie: De Kunsthut (MOOOF-gebouw), Binckhorstlaan 135, Den Haag. Gratis parkeren. Het is mogelijk om van en naar het Centraal Station te worden afgehaald en/of teruggebracht,. Dit graag vermelden bij de reservering.

Dit is het dan weer even. Tot het volgende Open Venster, Facebook of de website www.toneelgroepvenster.eu en graag tot ziens bij de “De Zwarte Pool”

Els van Spronsen