Open Venster April 2013

Beste Venstervrienden,

We beginnen met heel leuk nieuws want Marjolein en Jeroen Walsmit zijn op 23 januari jl. de trotse ouders geworden van een prachtige dochter Mirthe. Marjolein en Jeroen van harte gefeliciteerd.
Ook leuk om te melden is dat het afgelopen 3 januari 30 jaar geleden is dat Toneelgroep Venster werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het zal niet gevierd worden maar het is toch het vermelden waard.

Subsidie
Wat ook een beetje goed nieuws is, is dat de oude subsidieregeling nog tot eind 2013 van kracht blijft, dat geeft een beetje lucht.

Sponsoring
En nog meer fijn nieuws. Wij heten twee nieuwe sponsors welkom en wel Prodir.com en Homeopatheek-Drogisterij De Den die ons in 2013 gaan ondersteunen.

Opzegging donateurs 2013
Jet van Riel en Mia Roozenburg. Dank voor jullie ondersteuning de afgelopen jaren.

HVA vergadering
Op 8 mei a.s. is in Theater De Vaillant de jaarlijkse ledenvergadering van de HVA. Ron Strijaards stelt zich verkiesbaar als voorzitter.

Voorjaarsvoorstelling
Zoals in de vorige Open Venster reeds werd aangekondigd, staat dit jaar bij Venster Patty de Braal centraal. Zij viert haar 25-jarig toneeljubileum in een stuk onder regie van Ron Strijaards.

Waarmee, waar en wanneer staan we weer op de planken?
24, 25 en 26 mei 2013
Theater De Vaillant (voorheen Culturalis Theater) Hobbemastraat 120, Den Haag
Mussen en Zwanen 3: Eten en dansen van Haye van der Heyden.
Regie: Ron Strijaards
Spelers: Patty de Braal, Michel van Hooijdonk, gastspeler John Roos en Yvonne van Schendel.
Reserveren: plaatsen ad € 12,– Ooievaarspas € 6,–, te bestellen per e-mail toneelgroepvenster@ziggo.nl of per telefoon/sms 0623425041.
Donateurs gratis en sponsors 2 vrijkaarten.
Om oponthoud bij het afhalen van de kaarten te voorkomen verzoeken wij de Ooievaarspashouders het pasnummer door te geven bij het reserveren.

Bereikbaarheid
Helaas stopt lijn 6 voorlopig niet meer in de Hobbemastraat bij o.a. de halte Vaillantlaan.
Voor de omleiding tram 6 en bus 25 bij Hobbemaplein en Vaillantlaan – wijziging per 25 maart 2013- kijk op onderstaande link van de HTM: http://www.htm.net/Pages/DEF/5/157.bGlqbj0yNQ.HTML.

Tot slot
Overbodig te melden dat we je graag weer ontmoeten in Theater De Vaillant bij Mussen en Zwanen 3: Eten en dansen.
Tot dan en …neem eens een kijkje op deze website of op onze Facebookpagina.

Tot ziens,
Els van Spronsen